Aperitiefconcert 29 mei 2016 - 21ste editie - Kunsthuis Opera Vlaanderen - Gent

Aperitiefconcert 29 mei 2016 - 21ste editie - Kunsthuis Opera Vlaanderen - Gent

 

 

KLASSIEKE MUZIEK MET APERITIEF IN EEN MAJESTUEUS KADER

Op zondag 29 mei 2016 organiseerde serviceclub Fifty-One Gent de 21ste editie van hun jaarlijks klassiek aperitiefconcert in Kunsthuis Opera Vlaanderen te Gent. Een feest voor liefhebbers van klassieke muziek en van goede muziek tout court. Topmusici zoals Vitaly Samoshko, Liebrecht Vanbeckevoort, Pierre-Alain Volondat en Ning Kam gaven de voorbije jaren het beste van zichzelf in het prestigieuze kader van de Opera.

Voor de 21ste editie van deze vaste waarde in Gent stond het Hamlet Piano Trio op het programma. Xenia Jankovic, Paolo Giacometti en Candida Thompson brachten muziek van Joseph Haydn (Pianotrio n° 39 in G major, Hob. XV/25, The “Gypsy”-Trio), Ludwig van Beethoven (Variaties “Ich bin der Schneider Kakadu” Op. 121a) en Felix Mendelssohn-Bartholdi (Pianotrio in d-minor op. 49). Meer info op www.hamletpianotrio.com

Het voorprogramma liet u opnieuw proeven van jonge talenten van het conservatorium van Hogeschool Gent.

Een fijn glas wijn en een lekkere hap in de majestueuze receptiezalen van de Vlaamse Opera op de Kouter sloten deze jaarlijkse Gentse “meet and greet” ‘s middags af. Inderdaad, een echt aperitiefconcert met netwerking. 

 

TEN VOORDELE VAN ONZE SOCIALE WERKEN

De opbrengst van dit “concert van het hart” gaat naar de verschillende sociale projecten die door serviceclub Fifty-One Club Gent vzw financieel worden gesteund.

 

SPONSORING

De steun van onze trouwe sponsors is onontbeerlijk voor een geslaagde organisatie. Mede dankzij de sponsoring bovenop de kaartenverkoop kunnen wij jaarlijks een belangrijk budget vrijmaken om onze sociale werken te financieren. Daarom doen wij vrijblijvend een oproep aan potentiële sponsors met het hart op de juiste plaats.

Vragen over sponsoring? Contacteer ons.

Overzicht van de Briljanten en Gouden sponsors

Overzicht van de Zilveren en Bronzen sponsors

 

DOWNLOAD DE FLYER VAN HET CONCERT 2016  (pdf)

 

DOWNLOAD HET PROGRAMMABOEKJE EDITIE 2016 (pdf)

 

Meer info over onze aperitiefconcerten